fbpx

Testimoniale Terapia Shiatsu

Adrian M., Galați

Am ajuns la domnul Lucian Olaru în urma unei crize foarte dureroase de hernie de disc, cu disperarea de a-mi rezolva problema fără operație. Probabil, că atunci când am căutat o soluție pe internet pentru problema mea, am fost guvernat de o stea norocoasă pentru că, aici la Centrul de Terapia Shiatsu din Galați, mi-am rezolvat atât problema acută și mă refer la durerile insuportabile din piciorul stâng, cât și la cea cronică, respectiv durerile lombare cauzate de protruzia L4-L5 și hernia de disc L5-S1. Am realizat că domnul Lucian știe ce vorbește și mai ales ce face atunci când, înca din primele ședințe, am simțit efectele benefice ale presopuncturii. Acum sunt sunt convins că Shiatsu rezolva hernia de disc și că domnul Lucian este ceea ce ne trebuie să ne vindecăm de această afecțiune.


Sorin E., 33, Galați

Majoritatea oamenilor îți urează la despărțire „sănătate”, dar cred că nu în totalitatea lor ți-o și doresc cu adevărat, și că foarte, dar foarte puțini sunt în măsură să ți-o și ofere. SHIATSU și Lucian și Florentina Olaru mi-au oferit-o mie când aveam cel mai mult nevoie de ea, și da cu reticiență la început am acceptat-o și chiar mai mult, am oferit-o la rândul meu cadou soției mele și le-am recomandat și am s-o fac în continuare tuturor celor pe care îi văd sau îi aud suferind de afecțiuni din spectrul neuro-osteo-muscular. Trebuie să faci doar două lucruri: să crezi și să accepți. Cu bunătatea și caracterul frumos a lui Lucian, în cel mai profund spirit japonez cu putință în care știința, mintea comunică cu trupul și mai departe cu energia pacientului direcționând-o acolo unde corpul suferă cel mai mult, precum copilul Tokujiro Namikoshi, fondatorul metodei de tratament Shiatsu, care prin presopunctură pune în mișcare energia vindecătoare în corpul mamei acestuia, terapie dezvoltată dintr-un sentiment profund de iubire maternă.


Iordache M., 50, Galați

După ce am fost operat de hernie de disc în străinătate, durerile de dinainte au rămas. Ani la rând am tot fost pe la recuperări medicale, am făcut diverse terapii și masaje, injecții, infiltrații, unguente, pastile ș.a.m.d. și de durerile mari tot nu am scăpat. De 1 an de zile nu mai lucrez de durere. Am revenit în România și întâmplător am auzit de Centrul de Terapia Shiatsu. Au fost necesare doar de câteva ședințe de tratament să simt ameliorări mari. E prima dată când am adormit la o terapie!


Rodica R., 76, Galați

Îl cunosc pe Lucian de când era în fașă și nici prin minte nu mi-a trecut vreodată că voi ajunge să fiu vindecată de el. Toată viața am luat pastile și am făcut diferite tratamente pentru durerile de cap și gât fără vreun rezultat notabil. După primele ședințe de tratamente prin Shiatsu Namikoshi, am reușit în sfârșit să-mi recapăt liniștea și încrederea în propriul corp.


Dumitru L., 43, Galați

Lucrez în străinătate și datorită muncii pe care o fac am probleme de spate (hernie de disc). Le-am încercat pe toate, am mers la specialiști din afară și din țară, am făcut chiropractică, acupunctură și masaje. Nu credeam că mă voi recupera vreodată și nici nu mă așteptam să găsesc rezolvarea tot în România. Am venit complet resemnat la Centrul de Terapia Shiatsu dar am fost plăcut surprins să găsesc unii dintre cei mai buni terapeuți profesioniști din Europa. Dacă nu încerci, nu ai cum să te convingi. Recomand Shiatsu Namikoshi, Centrul de Terapia Shiatsu!


Ion C., 55, Galați

Am terminat ședințele de Shiatsu pentru hernie de disc și anxietate. A fost excelent! Așa de mult m-am obișnuit cu starea de bine pe care o avem în perioada tratamentelor încât nu-mi venea să cred că s-a terminat.


Maria P., 36, Galați

Am venit la centrul Centrul de Terapia Shiatsu după o operație de scolioză cu dureri mari de gât și umeri. Nu reușeam să stau mai mult de 1 oră pe scaun sau în picioare și eram foarte îngrijorată deoarece mi se termina concediul și trebuia să mă reîntorc la muncă. După câteva ședințe de Shiatsu Namikoshi am reușit să merg cu mașina la drumuri lungi de 4 ore fără probleme și după 1 săptămână am reluat serviciul la birou. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru mine.


Magda T., 32, Galați

Am venit la Centrul de Terapia Shiatsu anchilozată, aproape în imposibilitatea de a mai merge. Aveam dureri mari de spate în orice poziție (în picioare, pe scaun, pe pat) chiar dacă luam anti-inflamatoare și analgezice. Terapeutul Shiatsu mi-a recomandat să consult un medic specialist și să-mi fac RMN unde am aflat că aveam hernie de disc. De la prima ședință de Shiatsu am simțit o relaxare profundă în tot corpul și după căteva ședințe am scăpat de dureri complet. Acum sunt fericită că nu mă mai doare spatele și pot să lucrez din nou fără probleme. Sunt foarte recunoscătoare și recomand Centrul de Terapia Shiatsu cu încredere.


Costel M., 41, Tulcea

Am avut ocazia să vin în Galați și să încerc Shiatsu Namikoshi. Vreau să spun că nu m-am mai simțit așa de voios și odihnit de ani buni. Nu mai țin minte prea multe pentru că în primele 10 minute am adormit complet de relaxare. Recomand cu încredere Centrul de Terapia Shiatsu.


Mariana A., 44, Brăila

Stresul cotidian m-a adus într-o stare în care nu mai puteam să mă odihnesc deși mă simțeam foarte obosită. Am apelat la Centrul de Terapia Shiatsu și începând de la prima ședință de terapie Shiatsu Namikoshi am scăpat de insomnie.


Bogdan C., 32, Galați

Aveam dureri crâncene de cap, amețeli și stări de rău timp de ani de zile. Am fost internat prin spitale cu săptămânile și nu au avut ce să-mi facă. Am auzit de Centrul de Terapia Shiatsu și am zis să încerc. După câteva ședințe dl Lucian m-a pus pe picioare. Acum și după câteva luni de la tratamentul Shiatsu mă simt extraordinar, durerile de cap au dispărut ca prin minune.


Sofia C., 56, Galați

Eram foarte îngrijorată când fetița mea a fost diagnosticată cu scolioză și mă dispera faptul că trebuia să poarte corset pentru îndreptare. Îmi pierdusem sperața pentru că toată lumea îmi zicea că nu se va mai vindeca fără operație. Am căutat pe internet și am fost cu ea la Centrul de Terapia Shiatsu. După mai multe tratamente de Shiatsu Namikoshi coloana și-a revenit la forma inițială. Îi mulțumesc din suflet doamnei Florentina Olaru.


Dorina M., 34, Galați

Am fost diagnosticată cu lombosciatică de către medicul de familie care mi-a dat o rețetă și recomandarea să stau liniștită în pat. Durerea s-a accentuat foarte tare și aproape că nici nu mă mai putem ridica din pat. Noroc că un coleg mi-a zis să consult un specialist de la Centrul de Terapia Shiatsu. A fost nevoie doar de o ședință de tratament Shiatsu pentru ca durerea să scadă major. Apoi specialistul Florentina Olaru mi-a recomandat să-mi fac investigații clinice deoarece durerea era de fapt de la fiere. A doua zi m-am dus la ecografie și mi-a zis că trebuie să fiu operată imediat pentru că aveam pietre la fiere și dacă mai stăteam puțin nu mai existam… Recomand cu încredere Centrul de Terapia Shiatsu. Pot spune că mi-a salvat viața!


Nicu A., 49, București

La prima vedere nu-ți dai seama dar dacă te uiți cu atenție, dl Lucian Olaru este un om extraordinar cu o inimă de aur. Cu o simplă atingere simți cum o energie pozitivă te cuprinde și asta te face să te simți ca acasă. Mai rar îți este dat să întâlnești astfel de oameni.


Lavinia B., 57, Galați

Jobul meu presupune lucrul prelungit pe scaun la calculator. În timp am căpătat o cifoză destul de avansată cu dureri de umeri, gât și cap de nesuportat. Am luat diferite tratamente și am fost pe la mai multe cabinete fără vreun rezultat pozitiv. O prietenă mi-a zis să încerc la Centrul de Terapia Shiatsu poate există totuși vreo speranță. După prima ședință durerile m-au mai lasat și am putut în sfârșit să dorm liniștită. Am făcut 10 ședințe de Shiatsu Namikoshi și m-am vindecat. Periodic mai fac câte o ședință de terapia Shiatsu pe săptămână pentru menținere și prevenție.


Diana C., 29, Galați

Nu reușeam să mai rămân însărcinată de câteva luni și întrasem într-o depresie mare. Îi mulțumesc doamnei Florentina Olaru care a avut răbdarea și bunătatea sufletească să mă trateze. După o serie de 10 ședințe de Shiatsu Namikoshi am reușit să-i fac un cadou soțului și să rămân însărcinată. Pe perioada sarcinii am continuat tratamentele de prevenție și relaxare. Sunt la al doilea copil și vreu să spun că am avut o sarcină foarte ușoară și fără probleme.


Daniel O., 31, Galați

Am avut o perioadă foarte stresantă și după mai multe investigații și analize am fost diagnosticat cu sindromul colonului iritabil. Mi s-a zis că va trebui să mă învăț cu stările specifice de amețeală, frisoane, palpitații etc. deoarece nu este vindecabil. Din fericire soarta m-a făcut să-l întâlnesc pe domnul Lucian Olaru care a reușit să mă vindece. Pentru toți cei fără de speranță recomand Centrul de Terapia Shiatsu!


Viorica T., 43, Galați

Dl Lucian Olaru este un domn deosebit cu o energie aparte care se simte când e prezent în cameră. De cele mai multe ori doar prin simpla discuție cu el parcă simptomele se ameliorează. Apelați la Centrul de Terapia Shiatsu pentru că sunt specialiști buni.


Elena D., 39, Galați

După ce am fost la Centrul de Terapia Shiatsu m-am simțit așa de bine încât i-am făcut o surpriză soțului și i-am facut și lui o rezervare. De când am fost la Shiatsu, viața noastră s-a schimbat în bine. Suntem mai odihniți, mai calmi și mai iubitori :).


Iulian T., 33, Galați

De câțiva ani sufeream de hernie de disc cu dureri lombare de nedescris în special dimineața. Nu puteam să fac mai nimic până nu îmi luam pastilele. Doctorul mi-a recomandat să fac diferite tratamente pentru a evita cu orice scop operația. Pe zi ce trece hernia avansa și mă termina gândul că trebuie să ajung la cuțit. Noroc că un amic mi-a zis de Centrul de Terapia Shiatsu. Au fost necesare mai multe ședințe de Shiatsu Namikoshi dar s-a meritat. Am scapat de operație și de dureri iar acum pot să fac din nou sport. Recomand cu încredere Centrul de Terapia Shiatsu.


Gabriela-Valentina Oniga, 47, Brașov
Tehnician maseur

Doream să-mi îmbunătățesc cunoștințele și în acest frumos domeniu. Am participat cu plăcere la acest curs care m-a surprins plăcut prin modul de organizare competentă, claritate și disponibilitate.


Ana-Maria Avram, 34, Cluj

Fizio-Balneo-Kinetoterapeut

În ceea ce privește cursul de bază organizat la Brașov am o părere foarte bună atât în ceea ce privește organizarea cât și desfășurarea cursului. Am observat că seriozitatea și implicarea din partea Asociației Române de Shiatsu a fost maximă. Vă sunt recunoscătoare pentru tot efortul pe care l-ați depus pentru ca acest curs și informația transmisă să fie posibile. Mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce am putut primi și beneficia în cadrul acestui curs.


Florin Șerbănescu, 38, București
Inginer

Am apreciat cursul de Shiatsu pentru autenticitatea informațiilor prezentate. Materialele și metoda reprezintă o bază absolut necesară pentru a începe practicarea acestei tehnici. Vă mulțumesc pentru bunătatea și deschiderea pe care am vazut-o în toți cei implicați în organizarea cursului.


Andreea Șerbănescu, 38, București
Economist

Întradevăr cursul Shiatsu de bază este intensiv, plin de informație foarte utilă, care necesită procesare și sedimentare prin practică constantă în afara cursului. Îmi place la Shiatsu conexiunea care se crează între terapeut și pacient prin atingere folosind degetele. Din punct de vedere al organizării, totul a fost foarte bine pregătit pentru a crea spațiul și confortul necesar cursanților. Pentru practică este nevoie să fim în contact în continuare cu instrucțiuni on-line sau suport video. Mulțumim pentru inițierea în cadrul cursului împreună cu maestrul japonez.


Ionela Pop, 33, Cluj-Napoca
Cosmetician & Tehnician Maseur

A fost un curs pe care mi-l doream de câțiva ani. Mă bucur că l-am putut face în România. Din păcate pentru mine cele două zile de curs sunt de departe de a-mi fi de ajuns. Sper să se organizeze în curând seminarii care să mă ajute să fac cât mai corect această terapie. Ați fost minunați.


Dr. Laura Roșoga, 35, București
Medic stomatolog

Mi-a făcut plăcere să particip la acest curs. Sunt convinsă că-mi va fi de folos pe viitor. Explicațiile au fost suficiente și foarte clare. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și eforturile depuse.


Dana Ionescu, 38, Brașov
Funcționar administrativ

Shiatsu este o terapie japoneză iar faptul că ați adus un maestru japonez este un lucru foarte bun. Cursul a fost organizat cu profesionalism și multă seriozitate. Am învățat multe lucruri noi și interesante, dar voi avea nevoie de exercițiu pentru a realiza cât mai bine și corect. Vă mulțumesc.


Valeriu Rațiu, 51, Brașov
Ofițer maritim

Sunt foarte mulțumit de acest curs și de abia aștept sa-l aprofundez. Shiatsu nu-mi este străin deoarece practic masajul somatic și reflexoterapia în familie, unde folosesc si elemente de Shiatsu luate dintr-o carte cumpărată acum câțiva ani, fapt ce m-a îndemnat să vin la acest curs. Vă mulțumesc pentru dăruirea pe care ați manifestat-o și pentru faptul că ne-ați învățat atât de multe. Sunt foarte bucuros că v-am cunoscut și sper să ne mai vedem.


Răzvan Medrea, 34, București
Specialist Marketing

Deschiderea către lumea orientală din ultimii ani ne aduce multe din practicile și tehnicile perfecționate în mii de ani. Shiatsu este una dintre aceste tehnici de terapie care aduna înțelepciunea unui popor cu o cultură demnă de respect. În România avem nevoie de aceste tehnici, iar Asociația Română de Shiatsu este un pilon esențial în dezvoltarea acestei arte în țara noastră.