fbpx
workshop autotratamentul Shiatsu
Workshop autotratament terapia Shiatsu Galați
14.01.2017 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente, Sănătate

Organizația profesională Asociația Română de Shiatsu a susținut în data de 14 ian 2017 la Galați, un workshop de autoShiatsu cu intrarea liberă destinat publicului larg. La eveniment au participat pacienți, pasionați de terapii manuale și profesioniști din domeniul medical fiind cu toții curioși să afle cum se poate aplica autotratamentul în terapia Shiatsu. Președintele Lucian Olaru (profesor și terapeut Shiatsu profesionist) a prezentat informații esențiale de prevenție și tehnici de autoShiatsu.

La fel ca în celelalte țări, terapia Shiatsu oficială a devenit cunoscută și în România datorită activităților intensive de promovare întreprinse de dl Lucian Olaru, primul terapeut Shiatsu profesionist din România acreditat internațional, care a pus bazele organizației profesionale Asociația Română de Shiatsu.

Asociația Română de Shiatsu este organizația profesională a practicienilor de terapia Shiatsu din România, independentă, neguvernamentală, apolitică, nonprofit, având personalitate juridică și fiind înregistrată oficial de către Ministerul Justiției din România.

Organizația profesională Asociația Română de Shiatsu are drept activitate principală organizarea, controlarea și supravegherea exercitării profesiei de practician Shiatsu, formarea profesională a practicienilor de Shiatsu și promovarea terapiei Shiatsu în România.

Programele de studii din cadrul organizației profesionale Asociația Română de Shiatsu sunt realizate după manuale aprobate de Japan Shiatsu College din Tokyo, fiind în conformitate cu exigențele și standardele internaționale, totodată respectând legislația la nivel național.

Cursurile de formare profesională în terapia Shiatsu oficială sunt organizate și susținute doar în cadrul organizației profesionale Asociația Română de Shiatsu. Pentru a deveni terapeuți, toți practicienii de terapia Shiatsu din România trebuie să dețină un nivel adecvat de pregătire teoretică și experiență clinică.

Certificarea acordată de organizația profesională Asociația Română de Shiatsu înseamnă garanția calității, excelență și profesionalism.

Alte articole
Mituri despre terapia Shiatsu
18.01.2019 Asociația Română de Shiatsu Cultură, Educație
scolioza
Scolioza – prevenție, diagnostic și tratament prin terapia Shiatsu
16.01.2017 Asociația Română de Shiatsu Sănătate
Congres International de Terapia Shiatsu
Congres Internațional de Terapia Shiatsu Madrid 2016
07.02.2016 Asociația Română de Shiatsu Educație, Evenimente