fbpx
Congres International de Terapia Shiatsu
Congres Internațional de Terapia Shiatsu Madrid 2016
07.02.2016 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente

Congresul Internațional de Terapia Shiatsu din 2016 a fost organizat de Namikoshi Shiatsu Europa la Madrid unde au participat specialiști din Europa și profesori de la Japan Shiatsu College din Tokyo. Evenimentul a fost condus de maestrul japonez Yuji Namikoshi, maestrul Shigeru Onoda și profesorul Hiroyuki Ishizuka. Au fost abordate o serie de subiecte precum diagnosticul și tratamentul patologiilor musculoscheletale, tratamentul regiunii dorsale, abdominale, membrele inferioare și altele.

Congresul a fost un prilej deosebit pentru a studia metode noi de tratament prin terapia Shiatsu precum și de a face schimb de experiență cu specialiști din majoritatea țărilor din Europa (Italia, Spania, Franța, Olanda, Elveția, Germania, etc.). Terapia Shiatsu este integrată în sistemul public de sănătate din Japonia iar la nivel internațional, profesioniștii din domeniul recuperării medicale au integrat-o în practica zilnică întrucât și-a dovedit eficacitatea clinică în urma cercetărilor științifice și a mărturiilor pacienților.

La acest eveniment au participat și membrii organizației profesionale Asociația Română de Shiatsu care au avut deosebita ocazie să susțină o prezentare în cadrul congresului prin intermediul domnului președinte Lucian Olaru, profesor și terapeut Shiatsu profesionist. A fost o experiență unică de perfecționare și specializare în terapia Shiatsu alături de maeștri și profesori japonezi de la instituția de învățământ Japan Shiatsu College din Tokyo, Japonia.

Alte articole
scolioza
Scolioza – prevenție, diagnostic și tratament prin terapia Shiatsu
16.01.2017 Asociația Română de Shiatsu Sănătate
Mituri despre terapia Shiatsu
18.01.2019 Asociația Română de Shiatsu Cultură, Educație
workshop autotratamentul Shiatsu
Workshop autotratament terapia Shiatsu Galați
14.01.2017 Asociația Română de Shiatsu Educație, Evenimente, Sănătate