fbpx
Congres International de Terapia Shiatsu
Congres Internațional de Terapia Shiatsu Madrid 2016
07.02.2016 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente

Congresul Internațional de Terapia Shiatsu din 2016 a fost organizat de Namikoshi Shiatsu Europa la Madrid unde au participat specialiști din Europa și profesori de la Japan Shiatsu College din Tokyo. Evenimentul a fost condus de maestrul japonez Yuji Namikoshi, maestrul Shigeru Onoda și profesorul Hiroyuki Ishizuka. Au fost abordate o serie de subiecte precum diagnosticul și tratamentul patologiilor musculoscheletale, tratamentul regiunii dorsale, abdominale, membrele inferioare și altele.

Congresul a fost un prilej deosebit pentru a studia metode noi de tratament prin terapia Shiatsu precum și de a face schimb de experiență cu specialiști din majoritatea țărilor din Europa (Italia, Spania, Franța, Olanda, Elveția, Germania, etc.). Terapia Shiatsu este integrată în sistemul public de sănătate din Japonia iar la nivel internațional, profesioniștii din domeniul recuperării medicale au integrat-o în practica zilnică întrucât și-a dovedit eficacitatea clinică în urma cercetărilor științifice și a mărturiilor pacienților.

La acest eveniment au participat și membrii organizației profesionale Asociația Română de Shiatsu care au avut deosebita ocazie să susțină o prezentare în cadrul congresului prin intermediul domnului președinte Lucian Olaru, profesor și terapeut Shiatsu profesionist. A fost o experiență unică de perfecționare și specializare în terapia Shiatsu alături de maeștri și profesori japonezi de la instituția de învățământ Japan Shiatsu College din Tokyo, Japonia.

Alte articole
Tratamentul Herniei de Disc pe cale naturală
04.02.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate
Seminar Terapia Shiatsu Brasov 2015
Seminar de terapia Shiatsu cu maestru japonez la Brașov 2015
26.07.2015 Asociația Română de Shiatsu Educație, Evenimente
scolioza
Scolioza – prevenție, diagnostic și tratament prin terapia Shiatsu
16.01.2017 Asociația Română de Shiatsu Sănătate
Budismul Zen
Budismul Zen
09.03.2018 Asociația Română de Shiatsu Cultură
Mituri despre terapia Shiatsu
18.01.2019 Asociația Română de Shiatsu Cultură, Educație
SHIATSU – terapie manuală japoneză integrată în sistemul public de sănătate
27.01.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate