fbpx
workshop terapia shiatsu
Workshop Terapia Shiatsu București 2019
06.04.2019 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente

Asociația Română de Shiatsu – organizația profesională a practicienilor de terapia Shiatsu din România – a organizat la București un workshop de terapia Shiatsu autentică japoneză condus de sensei Lucian Olaru. La eveniment au participat persoane din diferite zone ale țării: Cluj, Sibiu, Buzău, Covasna, Gorj, Călărași, Brașov, Ploiești și București.

În cadrul workshop-ul au fost abordate o serie de subiecte precum istoria și caracteristicile terapiei Shiatsu, efectele aplicării presiunii cu degetele pe punctele specifice, contraindicații și reguli de precauție. Obiectivul general al cursului a fost introducerea în teoria generală și însușirea principiilor care stau la baza terapiei Shiatsu. Structura workshop-ul a fost formată dintr-o parte teoretică și una practică în cadrul căreia s-au exersat posturile de bază și presiunea corectă aplicată pe puncte tsubo.

Participanții la workshop-ul de terpia Shiatsu au fost foarte receptivi și totodată și-au exprimat dorința de a participa la cursurile următoare pentru aprofundarea cunoștințelor în terpia Shiatsu oficială.

Alte articole
Cum se poartă corect masca medicală?
01.02.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate
Tratamentul Herniei de Disc pe cale naturală
04.02.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate
SHIATSU – terapie manuală japoneză integrată în sistemul public de sănătate
27.01.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate