fbpx
workshop terapia shiatsu
Workshop Terapia Shiatsu București 2019
06.04.2019 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente

Asociația Română de Shiatsu – organizația profesională a practicienilor de terapia Shiatsu din România – a organizat la București un workshop de terapia Shiatsu autentică japoneză condus de sensei Lucian Olaru. La eveniment au participat persoane din diferite zone ale țării: Cluj, Sibiu, Buzău, Covasna, Gorj, Călărași, Brașov, Ploiești și București.

În cadrul workshop-ul au fost abordate o serie de subiecte precum istoria și caracteristicile terapiei Shiatsu, efectele aplicării presiunii cu degetele pe punctele specifice, contraindicații și reguli de precauție. Obiectivul general al cursului a fost introducerea în teoria generală și însușirea principiilor care stau la baza terapiei Shiatsu. Structura workshop-ul a fost formată dintr-o parte teoretică și una practică în cadrul căreia s-au exersat posturile de bază și presiunea corectă aplicată pe puncte tsubo.

Participanții la workshop-ul de terpia Shiatsu au fost foarte receptivi și totodată și-au exprimat dorința de a participa la cursurile următoare pentru aprofundarea cunoștințelor în terpia Shiatsu oficială.

Alte articole
coronavirus covid-19
Organizația Mondială a Sănătății despre coronavirus COVID-19
10.03.2020 Asociația Română de Shiatsu Sănătate
workshop autotratamentul Shiatsu
Workshop autotratament terapia Shiatsu Galați
14.01.2017 Asociația Română de Shiatsu Educație, Evenimente, Sănătate
Congres International de Terapia Shiatsu
Congres Internațional de Terapia Shiatsu Madrid 2016
07.02.2016 Asociația Română de Shiatsu Educație, Evenimente