fbpx
workshop terapia shiatsu
Workshop Terapia Shiatsu București 2019
06.04.2019 | Asociația Română de Shiatsu | Educație, Evenimente

Asociația Română de Shiatsu – organizația profesională a practicienilor de terapia Shiatsu din România – a organizat la București un workshop de terapia Shiatsu autentică japoneză condus de sensei Lucian Olaru. La eveniment au participat persoane din diferite zone ale țării: Cluj, Sibiu, Buzău, Covasna, Gorj, Călărași, Brașov, Ploiești și București.

În cadrul workshop-ul au fost abordate o serie de subiecte precum istoria și caracteristicile terapiei Shiatsu, efectele aplicării presiunii cu degetele pe punctele specifice, contraindicații și reguli de precauție. Obiectivul general al cursului a fost introducerea în teoria generală și însușirea principiilor care stau la baza terapiei Shiatsu. Structura workshop-ul a fost formată dintr-o parte teoretică și una practică în cadrul căreia s-au exersat posturile de bază și presiunea corectă aplicată pe puncte tsubo.

Participanții la workshop-ul de terpia Shiatsu au fost foarte receptivi și totodată și-au exprimat dorința de a participa la cursurile următoare pentru aprofundarea cunoștințelor în terpia Shiatsu oficială.

Alte articole
Maestro Alberto Polidori - Shiatsu Namikoshi Romania
Maestrul Alberto Polidori a plecat dintre noi
28.02.2020 Asociația Română de Shiatsu Evenimente
origami shiatsu romania
Origami, arta japoneză a împăturirii hârtiei
06.08.2019 Asociația Română de Shiatsu Cultură, Educație
Tratamentul Herniei de Disc pe cale naturală
04.02.2019 Asociația Română de Shiatsu Educație, Sănătate